top of page

Училищният алманах „Златаров“ вече е достъпен


Щастливи сме да Ви уведомим, че Училищен алманах „Златаров“ е вече официално публикуван. Четивото се състои от общо 150 страници и съдържа пет раздела: „Поезия“, „Проза“, „Литературно междучасие“, „Изследователски опити“ и „Изобразително изкуство“. Във всеки раздел са събрани творби на ученици от гимназията, които са изразили себе си чрез литературното и изобразителното изкуство.

Училищният алманах е изготвен по проекта „Твоят час“ като една от дейностите на клуба по журналистика към гимназията и бе представен на втората му представителна изява през месец май в Регионалната библиотека „Христо Смирненски“. Още информация за представянето тук.

Изданието е достъпно за преглед и изтегляне тук --> УЧИЛИЩЕН АЛМАНАХ „ЗЛАТАРОВ“

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page