top of page

Обявиха резултатите от литературния конкурс „Примерът на Апостола“


Днес бяха обявени резултатите от конкурса за есе „Примерът на Апостола“, организиран от Ученическия съвет на ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ по повод 144 години от обесването на Васил Левски.

Първо място зае Кристина Колева от 11Д клас, а на второ и трето място се класираха съответно Тодор Кирев и Десислава Атанасова от 11Е клас.

Председателят на УС Георгия Кинева разказва, че есетата тази година са били много добри и при избора на победител комисията е имала колебания, но все пак това са единодушните им решения за награди на първите три места. Учениците получиха грамота от гимназията, ваучери за литература от книжарница „Приятели“ и списания за Васил Левски.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page