top of page

„Когато е наистина“ от Ерин Уот


Може да разнообразите ежедневието си с този остроумен и запленяващ тийн роман от писателски дует. Псевдонимът Ерин Уот е наименование на двете Ел Кенеди и Джен Фредерик, които са авторки на произведения в жанра „любовен роман“.

В книгата „Когато е наистина“ се срещат две лица с много различно минало. Налага им се да се учат един от друг, за да успеят да преодолеят препятствията на съдбата.

Оукли Форд и Вон Бенет не биха пресекли пътищата си при нормални обстоятелства. Оукли е поп идол, с много скандална репутация. Нещата в личния му живот не вървят добре и се отразяват на музикалната му кариера. Личният му екип решава да подобри имиджа му с нова „приятелка“ – някое обикновено момиче, което да укроти лошото момче.

Вон Бенет е сервитьорка на непълен работен ден и както се оказва, новото гадже на Оукли. Тя е предана сестра, класическа отличничка, идеално момиче, което няма нищо общо с Оукли Форд. Тя не би приела работата, ако семейството ѝ нямаше нужда от парите. Затова ѝ се налага да заблуди всичките папараци и орди от влюбени фенки. В стремежа си може дори да заблуди самата себе си…


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Седмица на франкофонията започва в Езиковата

Седмицата на Франкофонията, посветена на френския език и френската култура, отбелязва нашата гимназия от 20. март, понеделник. Френските паралелки организират благотворителен базар във фоайето на първ

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page