top of page

Павел Данев спечели своята поредна награда


Най-активният член на Клуб „Млад журналист“ – Павел Данев, постигна нов успех. В конкурса за ученическа журналистика, организиран от sCOOL Mediа, Павел е един от двамата победители за февруари и получи грамота и таблет.

Припомняме, че темата за миналия месец бе посветена на любовта. Есето на Павел „Ще те обичам до края на света“ представя едно по-философско осмисляне на любовта не само като сърдечно чувство и страст, но и като отговорност, компромис и дълг. Младият репортер е впечатлил журито с оригиналния подход към пресъздаването на проблема.

Журналистът Мартин Димитров, представител на sCOOL Mediа, връчи лично наградата на талантливия гимназист и изрази своето мнение, че именно такива отдадени и свободомислещи млади хора са необходими на съвременната публицистика. Павел благодари на организаторите и сподели, че за него журналистиката е сферата, в която вижда своята бъдеща професионална реализация.

Конкурсът sCOOL Mediа е част от дейността на Асоциацията на европейските журналисти към Комисия „Фулбрайт“ и има за цел да популяризира най-качествените журналистически материали на ученици от гимназиалния етап. Инициативата продължава и през следващите месеци, а целият екип на Училищен вестник „Златаров“ желае на Павел нови успехи.

Платформата е отворена за всички желаещи да споделят своята позиция в текст, видео или снимки по поставения проблем.


Recent Posts

See All

Езиковата гимназия отбеляза 147 години от Априлското въстание чрез забавни игри и надпревара

Във физкултурния салон на Езиковата гимназия се проведе състезание, посветено на 147-годишнината от Априлското въстание. Състезанието е по инициатива на учителя по история и цивилизация господин Ангел

Клубът по речеви умения проведе открит урок

Клубът по речеви умения и дебати на английски език “БЕСТ” за поредна година се зае с инициативата да помогне на животните да получат по-добри условия на живот. На 20 април отборът проведе открит урок

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни навредят по някакъв начин. Няма значение дали животното е кротк

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page