top of page

„Клуб Биология“ проведе втората си представителна изява


На 14.06.2018г. в ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров", гр. Хасково, се проведе представителна изява на групата по интереси "Клуб Биология" с ръководител Даниела Димитрова по проект BG05M2OP001-2.004-0004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности" (ТВОЯТ ЧАС).

Учениците, участващи в групата, изработиха и подредиха изложба за вредното въздействие на тютюнопушенето върху човешкото тяло. На откриването присъстваха г-н Янев, учители от училището и гимназисти от 9. , 10. и 11. клас, които разгледаха отблизо фотосите с видими следи от продължителната употреба на цигари от пушачите. Постерите бяха изложени във фоайето на втория етаж, където ще могат да бъдат разгледани и от останалите ученици.

Дейностите на групата по интереси "Клуб Биология" са по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности" (ТВОЯТ ЧАС) и се финансират от Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page