top of page

С караоке завърши испанската седмица, седмокласници гостуваха на гимназията


С песни и танци завърши днес испанската седмица в Езикова гимназия Проф. д-р "Асен Златаров". Във фоайето на училището бе организиран малък спектакъл, в който се включиха гимназисти от балет "Рона", а песни изпълниха Галина Богутлиева от 8.ж клас и Йоана Тодорова от 9.ж.

След това всички желаещи взеха участие в караокето, а първите които изявиха желание, изпяха най-популярната песен „Деспасито“.

През седмицата учениците учиха латиноамерикански танци, гледаха испански филми и подредиха изложба от традиционни испански ястия.

На 9.май в гимназията се проведе и Ден на отворените врати. Кандидат-гимназистите имаха възможност да се запознаят с езиците, изучаващи се в училище - английски, немски, руски, френски и испански. За целта бяха подготвени специални щандове с рекламни материали на съответния език.

Никола Делчев от 11.в клас представи пред седмокласниците електронния училищен вестник „Златаров“ и ги запозна с извънкласните дейности на Клуб „Млад журналист“.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page