top of page

Златни медали за Горяна и Силвия


Златни медали спечелиха ученичките от ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ на Държавното лично-отборно първенство по бокс за девойки и жени в Пловдив. Горяна Стоева (54 кг.) и Силвия Димова (+81 кг.) са шампионки при девойките. Нашите победителки се подготвят под ръководството на треньора Людмил Димитров и се състезават за клуб „Севдалин Василев“. Успешно е представянето и на другите момичета, а така хасковският клуб спечели третото място отборно при девойките.

От понеделник Горяна е на подготвителен лагер с националния отбор за Световното първенство, което започва от 19. ноември в Индия.

Екипът на Училищен вестник „Златаров“ поздравява шампионките и им желае още успехи и много медали.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page