top of page

Наградиха гимназистите, поели управлението на Хасково за един ден


Учениците от Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" днес бяха наградени с грамоти от директора на гимназията за това, че се включиха в управлението на Хасково за един ден. Община Хасково участва за пореден път в инициативата, която се организира от "Джуниър Ачийвмънт".

Училищен вестник "Златаров" припомня, че Тодор Кирев от 12.е клас бе кмет на Хасково, Любомир Николов зае поста директор на Дирекция „Администрация и правно административно обслужване“, Гергана Тенева, бе директор на Дирекция „Икономика, стопански дейности и общинска собственост“, Мила Римпопова седна на стола на директора на Туристическия информационен център, Елена Крумова зае поста на директора на Данъчната дирекция, Мария Кахчиева стана заместник-кмет на община Хасково, Габриела Янакиева - директор на Дирекция „Архитектурата и благоустройството“, Явора Запрянова - мениджър на фирма в Пловдив, а Дарина Георгиева - директор на Дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на

населението“.

Част от гимназистите участват за втора поредна година в инициативата по предприемачество.

На директорския стол на г-н Деян Янев за един ден седна Антонина Попова, която получи грамота от "Джуниър Ачийвмънт" за участието си и успешната работа.

Всички гимназисти са много впечатлени от различните постове, които заеха за ден, а някои смятат и в бъдеще да се занимават с дейности от административното обслужване.

53 views0 comments

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page