top of page

Събрахме 1 172 лева в кампанията "Подари надежда вместо цвете"


1 172 лева са дарили учениците от Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", които се включиха в кампанията "Подари надежда вместо цвете", организирана за първия учебен ден по инициативата на хасковски майки и община Хасково.

Общата сума е 44 217 лева, като 38 252 лева са донесени в общината от детски градини, училища и колективи на фирми, а 4505 лева са внесени по сметките на четирите деца.

Събраните 44 217 ще бъдат разпределени по равно по сметките на четирите деца, за които има кампании за набиране на средства.

Събраните средства в инициативата на 15 септември са за : Иванина Иванова на 3 години, Кристиян Милчев на 4 години, Дани на 11 години, Николета Корондилева на 17 години, които страдат от тежки злокачествени заболявания.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page