top of page

Зрелостниците от Випуск 2017 получиха дипломите си за средно образование


Общо 179 зрелостници от ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров" получиха днес, на 21. юни, своите дипломи за завършено средно образование.

Церемонията по връчването на дипломите се състоя в ДКТ "Иван Димов". Тържеството започна с Химна на гимназията. Всички зрелостници, гости и преподаватели се изправиха на крака, докато той прозвуча.

Директорът на гимназията - г-н Деян Янев, поздрави всички за положения труд и високите резултати. Музикален поздрав към абитуриентите отправи Дария Боева от 9 е клас.

Дипломите за средно образование получиха 104 ученици с първи профилиращ предмет английски език, 49 с немски език и 26 с испански език. Дипломите бяха връчени от г-н Янев и класните ръководители.

Пълните отличници на випуска са Деница Ченголова и Елис Кушку, които получиха по две пълни шестици на матурите по български език и литература и по английски език. След края на церемонията г-н Янев отправи специални благодарности към екипа по организиране на събитието.

Екипът на Училищен вестник "Златаров" пожелава на зрелостниците здраве, успешна реализация и попътен вятър в постигането на мечтите.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page