top of page

Гергана Тенева от 11в клас стана заместник-областен управител за един ден


Гимназистката от ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров" - Гергана Тенева от 11в клас, зае мястото на заместник-областен управител в рамките на инициативата "Областен управител за един ден", обявена по повод 1 юни - Международния ден на детето. Мястото на областния управител Станислав Дечев зае Виктор Нолев от ПМГ-Хасково, а другият заестник-областен управител бе Ася Милева от Свиленград.

Денят на тримата управници стартира с оперативка с областния управител Станислав Дечев и екипа му.

В 13 часа в зала "Марица" се проведе първото заседание на Областния младежки съвет за иновации, в който участваше и Георгия Кинева от 11е клас.

През целия празничен 1 юни Областната администрация в Хасково бе управлявана от младия екип. Виктор Нолев, Гергана Тенева и Ася Милева получиха сертификати за управление на област Хасково.

Тази вечер от 21 часа на площад "Свобода" ще се проведе Тържествена заря-проверка по повод 2 юни - Денят на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. Тази година се навършват 141 години от гибелта Христо Ботев, саможертвата на войните от неговата славна чета и от безпримерния подвиг на хилядите български революционери и патриоти, отдали живота си за Освобождението на България през революционната 1876 година.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page