top of page

Езиковата се включи и в Панорамата на средното образование


Панорама на средното образование се организира за поредна година от Регионалното управление на образованието. Събитието се проведе в Младежкия център, а училищата презентираха специалностите за тазгодишния прием след седми клас.

В залата на Младежкия се проведе концерт, в който училищата представиха своите талантливи ученици. Нашата гимназия се изяви с училищния хор "Лира" с ръководител г-жа Вела Казакова.

Училищен вестник "Златаров" припомня, че през учебната 2017/2018 г. в ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Хасково, ще се осъществи прием на ученици в осми клас, както следва:

• Две паралелки с първи чужд език немски и втори чужд език - английски - 52 ученици.

• Една паралелка с първи чужд език английски и втори чужд език – немски – 26 ученици, от които 10 момчета и 16 момичета.

• Една паралелка с първи чужд език английски и втори чужд език – руски - 26 ученици, от които 10 момчета и 16 момичета.

• Една паралелка с първи чужд език английски и втори чужд език – френски - 26 ученици, от които 10 момчета и 16 момичета.

• Една паралелка с първи чужд език английски и втори чужд език – испански - 26 ученици, от които 10 момчета и 16 момичета.

• Една паралелка с първи чужд език испански и втори чужд език – английски - 26 ученици.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page