top of page

Забавленията в Испанската седмица продължават


Забавленията по време на Испанската седмица продължиха и днес с караоке, което се проведе в бистро "Таланти" до Младежкия център.

В караокето се включиха ученици от 8 до 12 клас, които изпълниха много испански песни. Присъстващите учители също изявиха певчески способности и участваха в забавата.

Вчера във физкултурния салон на гимназията се проведе Ателие за латински танци.

Кулминационен момент в Испанската седмица ще бъде посещението на г-н Хавиер Валдивиелсо, Директор на Институт Сервантес – София, което ще се състои на 27. април от 13 ч. в ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“. Същия ден от 17 ч. ще гледаме и испански театър в залата на Младежкия център. Нашите съученици от паралелките с испански език ще изиграят постановката „Дърветата умират прави“ от Алехандро Касона.

125 views0 comments

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page