top of page

Трето място за отбора ни по волейбол


Трето място завоюваха момичетата от отбора ни по волейбол на областните кръгове, които се проведоха във физкултурния салон на ПМГ - Хасково.

Момичетата изиграха два мача, като в първия мач се бореха упорито, но победата бе в полза за отбора на Любимец с 2:1 гейма.

След почивка нашите момичета се изправиха срещу отбора на Свиленград и след оспорвана игра нашите завоюваха третото място.

Вестник "Златаров" припомня, че в общинските кръгове отборът ни победи ПГДС "Цар Иван Асен II" с 2:0 гейма.

Отборът на ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ се подготвя под ръководството на г-жа Валя Иванова – преподавател по физическо възпитание и спорт. За вестник „Златаров“ тя сподели, че е доволна от играта на момичетата, защото са се борили докрай и са защитили името на училището. Г-жа Иванова определи представянето като достойно, защото момичетата играят заедно от 4 месеца и за това кратко време са успели да станат един добър отбор.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page