top of page

Базар в помощ на клуба по "Речи и дебати" организираха гимназисти


Отборът от Клуб по "Речи и дебати" по английски език към ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров" организира днес базар за набиране на средства за състезание във Варна.

Учениците бяха приготвили вкусотии за своите съученици, а средствата са за участието на тима в Националния турнир по речи и дебати на английски език в края на април във Варна. Гимназистите успяха да съберат около 200 лева.

Отборът в състав: Елица Даскалова, Николета Никовска, Гергана Георгиева, Микаела Дундалова, Антонина Попова, Хелена-София Христозова, Виктория Николова, Кристина Томахкярова, Мария Кахчиева, Божидар Динков, Димитър Костов, и Костадин Костадинов е готвен за състезанията от преподавателите по английски език Тихомир Праков и Джеръми Итън.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page