top of page

Златни и сребърни медали по бридж


Златни и сребърни медали по бридж спечелиха учениците на ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“. Състезанието се проведе в с. Баня, Панагюрище, и в него участваха 77 ученици от цялата страна. Представители на Хасково бяха четиримата ученици от ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Гергана Тенева, Даниел Игнатов, Анета Читкушева и Пламена Вълчанова.

През първите два дни се проведе двойков турнир, в който Даниел и Гергана завоюваха два златни медала, а Анета и Пламена – един сребърен. На третия и четвъртия ден се проведе Държавното ученическо първенство, в което отборът на ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ зае второ място.

Учениците се запознаха с културните забележителности на Панагюрище и наблюдаваха традиционните обичаи, посветени на български празници, които възвестяват началото на пролетта.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page