top of page

Отборите на ГПЧЕ по тенис и бадминтон първи на областния кръг на Ученическите игри


Отборите по тeнис на маса и бадминтон към ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров" станаха първи на провелия се днес областен кръг на Ученическите игри.

Тенисистите грабнаха първото място след оспорван мач срещу отбора на ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград. Златаровци детронираха съперниците си с резултат 4:0. Женският отбор на ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ се класира на второ място.

Ученическите игри се провеждат в четири кръга. Пред спортните надежди на хасковската Езикова гимназия предстоят още две предизвикателства – зоналният и националният кръг.

Областните Ученически игри продължават до края на март. Предстоят срещите по футбол, шах и хандбал.

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page