top of page

Раздадохме стотици прегръдки за Св. Валентин


Св. Валентин

Много прегръдки размениха днес гимназистите в ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров" на голямото междучасие по повод 14 февруари - Свети Валентин.

Събитието се организира от Ученическия съвет на гимназията. Трима представители раздаваха прегръдки, като всеки гушнат получаваше валентинка. Инициаторите държаха и табели с послания: „Прегръдка си вземи и обичан се почувствай ти!“, „Безплатни прегръдки и бонус валентинки!“, „Ела и ме гушни, валентинка спечели!“

Св. Валентин

От сутринта гимназистите, които са навършили 16 години, можеха да се изследват безплатно за СПИН в лекарския кабинет, а изследването се организира от РЗИ - Хасково. Във фоайето на гимназията се продаваха и билети за предстоящия Fasching.

Снимките са предоставени от Haskovo.info

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page