top of page

Новите модни тенденции през 2017-та година

За тези, които искат да започнат начисто, да променят нещо в себе си или просто да експериментират, то новата 2017 година ще отдаде тази възможност. Подготвили сме ви много нови, актуални и модерни съвети, които ще ви помогнат да бъдете в крак с модата.

За тази година модните критици определиха кои ще бъдат актуалните цветове прически, облекла и аксесоари за вашата нова визия: прическа тип "Тигрово око", блясък в стил 80-те, спортно облекло, бунтарска визия и зеленото като водещ цвят през 2017г.

През тази година цветовете, които ще доминират в дамските прически, са в гамата на кафявото със светли акценти, които ще подчертават чертите на лицето ви, прическа ала “тигрово око”. Боядисването на косата в този тип представлява прекрасна комбинация между топло кафяво с карамелени тонове. Подобно на балеаж, косата израства без контраст, защото не е задължително да бъде боядисана от корен. Тя е вдъхновена от камъка тигрово око, който е носен в древността за защита и увереност. Други актуални цветове са например по-тъмните червени тонове или пък забележимите корени, които откриват естествения цвят на косата, създаващи впечатление за по- небрежна визия. А за по-смелите и нестандартни вкусове, сивото би бил най-правилният избор. Изсветлената коса също е подходящото решение за ново Аз през 2017г.

В облеклото блясъкът от 80-те години изглежда отново се завръща. Подплънките на раменете, асиметричните кройки, пайетите и металикът ще са често срещани. Мини роклята и падналото рамо също ще заемат голяма част от модните тенденции. Аксесоари като дълги обеци с бляскави елементи са подходящ начин за завършек на визията.

Очаква се спортният стил да се наблюдава навсякъде през тази година. Някои от най-известните световни марки вече предлагат модели с високи ципове, заимствани от суитчърите, а други наблягат на костюми, близки на екипите за фехтовка. Бели подплатени якета, тънки изрязани панталони по тялото и маншети ще присъстват в модата на 2017-та.

За бунтарите разкроените ризи не са никакво ново откритие, но през тази година те навлизат с все по-голяма сила и то по още по-смел начин. Те са силно изрязани, съчетани с къси поли, като рамената отново са открити. Всякакви вариации на все по-авантюристични идеи относно този вид топ ще се превърнат в хит.

"Жизненото зелено” с жълт оттенък е един вид отговор на тежката 2016 г., то е признак на желание за обновяване и възстановяване на връзката както с природата, така и с важните за човека неща. Този цвят би донесъл свежест както в облеклото, така и в дома ви. Мебели и декорации в този нюанс ще въведат атмосфера и простор. Не се страхувайте да експериментирате, тази година по-дръзките решения не подлежат на критика. Бъдете смели и добавете светли зелени акценти във вашата пълна промяна.

Източници: Pinterest, 24 часа; Преработила и представила за вас: Цветелина Ташева

Recent Posts

See All

Езиковата гимназия отбеляза 147 години от Априлското въстание чрез забавни игри и надпревара

Във физкултурния салон на Езиковата гимназия се проведе състезание, посветено на 147-годишнината от Априлското въстание. Състезанието е по инициатива на учителя по история и цивилизация господин Ангел

Клубът по речеви умения проведе открит урок

Клубът по речеви умения и дебати на английски език “БЕСТ” за поредна година се зае с инициативата да помогне на животните да получат по-добри условия на живот. На 20 април отборът проведе открит урок

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни навредят по някакъв начин. Няма значение дали животното е кротк

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page