top of page

Графикът за провеждането на някои олимпиади се променя


Графикът за провеждане на олимпиадите се променя. До сега са се провели олимпиадите по Английски език, математическа лингвистика, география и икономика и физика. Предстои да бъдат проведени олимпиадите по немски и испански език, като и двете са на 26 януари от 14:00 часа. Изпитните материали за общинските кръгове на олимпиадите по география и икономика, математическа лингвистика и физика се изготвят от съответния експерт РУО. Останалите изпитни материали се изработват от учителите по съответния учебен предмет и се утвърждават от директора преди началото на олимпиадата. Контрола по изпълнение на заповедта директорът е възложил на Гергана Гочева и Светлана Костадинова – заместник-директори в ГПЧЕ "Проф. д-р Асен Златаров".

Recent Posts

See All

Жестокостта към животните

Как агресията повлиява на заобикалящата ни среда От малки сме научени да се пазим от кучетата и котките по улиците, защото те може да ни...

Материалите в страницата се изработват и публикуват по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС)“ – фаза I, финансиран от Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
bottom of page